Paolo Rattini/Getty Images
LJETNO ČIŠĆENJE SVLAČIONICE

'ON JE PROTOTIP MODERNOG NAPADAČA I PRIMJER DRUGIM IGRAČIMA' Mandžo i službeno potpisao novi ugovor s Juventusom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2019. 14:51

Mario Mandžukić produžio je ugovor s Juventusom do 2021. godine, službeno je potvrđeno danas iz Juventusa.

- Sigurno je riječ o vijesti koju će navijači dočekati s veseljem. Mandžukić je prototip modernog napadača. U gotovo četiri sezone u Juventusu upisao je 159 nastupa i postigao 43 gola. Mandžukić je primjer drugim igračima, vuče ih naprijed, a to će biti slučaj i u iduće dvije godine, stoji, između ostalog, na službenim stranicama Juventusa.

Svi odlaze, a a Mandžukić ostaje, tako bi se nekako moglo reći.

Jer, prema pisanju talijanskog Calciomercata, u Juventusu je na ljeto na rasporedu veliko čišćenje svlačionice, a Torino bi, tvrde talijanski novinari, u teoriji moglo napustiti čak jedanaest igrača. Točnije, jedanaest igrača Juventusa na ljeto bit će stavljeni u izlog, a klub će razmatrati pristigle ponude za svakog od njih.

Najatraktivnije ime među jedanaestoricom sigurno je Miralem Pjanić, sjajni veznjak za kojeg je zainteresiran madridski Real. Kako bi do tog transfera došlo, na Santiago Bernabeu morat će posegnuti duboko u džep...

Od zvučnijih imena, Torino bi mogli napustiti Paul Dybala, za kojeg je zaintersirano pola Europel, i Douglas Costa, za kojeg je zainteresiran Manchester United. Pitanje je što će biti i s mladim napadačem Moiseom Keanom koji još uvijek čeka produžetak tekućeg ugovora koji mu istječe na ljeto iduće godine.

Ostali kandidati za odlazak su: Mattia Perin, Martin Caceres, Daniele Rugani, Andrea Barzagli, Alex Sandro, Leonardo Spinazzola, Sami Khedira.

Linker
20. travanj 2024 23:17