ZAGREB, CROATIA - JULY 28: Ivo Pinto (L) of FC Dinamo Zagreb in action against Ola Kamara (R) of FC Molde during the UEFA Champions League Third Qualifying Round 1st Leg match between FC Dinamo Zagreb and FC Molde at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia on Tuesday, July 28, 2015. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images

ČEKA SE TEK POTVRDA

ON JE PRVO DINAMOVO POJAČANJE ZA LIGU PRVAKA! Povratnik u Maksimir danas stiže u Zagreb i potpisuje za Modre

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 09.05.2019. u 12:19

 • IVO PINTO Povratnik u maksimirski klub

  Kako su Sportske novosti već neki dan ekskluzivno napisale, Ivo Pinto trebao bi postati prvo Dinamovo pojačanje za Ligu prvaka.

  Kako saznajemo, 29-godišnji Portugalac već danas tijekom dana mogao bi stići u Zagreb na završne razgovore i sve one formalnosti koje prethode konačnom dogovoru i potpisu ugovora. No, samim time što dolazi, a budući da otprije jako dobro poznaje Dinamo i sve ono što ga ovdje očekuje, možemo zaključiti kako ne bi dolazio da već nije pristao na povratak u modri dres i da većina detalja novog poslovnog odnosa nije dogovorena.

  Jasno, kao i u svakom poslu, uvijek se mora ostaviti još poneki postotak za mogućnost da se nešto u zadnji tren izjalovi, ali, kažemo, u srijedu popodne sve su informacije govorile da je Ivo Pinto već “nogom i pol” u svlačionici pod Jugom. Podsjetimo, Pinto je za Modre u prvom mandatu, u dvije i pol godine, odigrao ukupno 112 utakmica, nije uspio zabiti gol, ali od desnog beka to se i nije očekivalo. Otišao je potom u Norwich za oko tri milijuna eura, bio je tamo tri i pol sezone. Ušao je nedavno s klubom ponovnom u Premiership, istekao mu je sad ugovor pa u Dinamo dolazi bez odštete.

  Zagreb, 020814.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 1.HNL, 3.kolo, GNK Dinamo - NK Zadar.
Na fotografiji: Ferreira Mendoca Pinto Ivo Daniel, Dinamo.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
  Ranko Suvar / CROPIX
   

  Naravno, sad kad je vrlo izvjesno da Pinto dolazi, stoji pitanje što to znači za Petra Stojanovića? S obzirom na to da je Nenad Bjelica jasno kazao da neće gomilati igrače i da će dovoditi samo igrače na pozicijama koje nema popunjene i s kojih bi netko mogao otići, možemo zaključiti da bi slovenski reprezentativac ovog ljeta mogao biti među onima koje će klub transferirati.

  ZAGREB, CROATIA - AUGUST 25: Armin Hodzic (L) of Dinamo Zagreb celebrate scoring the goal with Ivo Pinto (R) during the UEFA Champions League Qualifying Round Play Off Second Leg match between Dinamo Zagreb and FC Skenderbeu at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia on Tuesday, August 25, 2015. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
  Srdjan Stevanovic/Getty Images
   

  Pinto za Dinamo

  3 odigrane sezone

  70 utakmica u ligi

  10 susreta u Kupu

  32 dvoboja u Europi

  112 susreta ukupno

   

  Iz drugih medija