Foto: Jakov Prkic / Cropix / CROPIX
ŠPEKULACIJE S DRAVE

OSIJEK SE POJAČAVA PRAVIM IGRAČIMA Dinamu 'kradu' važnog braniča, iz Serie A stiže misteriozno pojačanje, obilazi se i susjedstvo

Piše: Darko RužićObjavljeno: 05. lipanj 2017. 20:55

U tjednu koji danas počinje u Gradskom vrtu puno toga postat će jasnije. Moguće je i ne baš sve, ali u četvrtak na zakazanu prozivku trebala bi doći i ovoljetna pojačanja Bijelo-plavih. Ili barem većina njih. Eros Grezda i Petar Bočkaj su sigurni, a tko će im se priključiti još je nepoznato.

Stereotipno je za simpatizere prvoligaša s Drave stalno ponavljati kako odgovorni u klubu šute k’o ribe i ne otkrivaju identitet onih s kojima namjeravaju dodatno kvalitetom osnažiti igrački kadar trenera Zorana Zekića. Ni od njega se ni kliještima ne može izvući ništa konkretno na tu temu.

- Dogovor je da ni sa čim ne idemo u javnost dok ne uslijedi potpis ugovora. Više od toga ne mogu reći. Mislim da ćemo obaviti ono što smo zacrtali kao potrebno, ali, iskreno, ide to sve skupa sporije nego što bih htio - kazao je trener Zekić.

A kada službenih informacija nema, nagađanju nikad kraja. A neka u Gradski vrt dovode jednog igrača iz Italije, iz Serie A.

Albanac na meti

- Nemojte molim vas, daleko od toga da ne bih volio kada bismo bili toliko moćni da u Osijek dovedemo takvog igrača, ali ništa od toga - sa širokim je osmijehom izjavio Zekić.

Nije dao naslutiti ni nakanu da iz Dinama u Osijek bude vraćen stoper Dino Perić, ali da tu nešto ima - ima. Baš kao što ima i u okolnostima da je prvoligaš s Drave u svojoj skautskoj misiji obilazio Sloveniju i BiH, ali i da je izgledno da mu pristupi jedan igrač iz Albanije. Navodno reprezentativac. No, najbolje je sve pustiti da ide svojim tijekom. Pripreme ionako uskoro počinju a onda skrivanja više neće biti, u Osijeku će od četvrtka zaigrati otvorenih karata.

Linker
23. travanj 2024 17:13