Old Trafford
 Gareth Copley/Getty Images / Gareth Copley Getty Images
RASPISALI SE NIZOZEMCI

OVO BI MOGAO BITI JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA OVE ZIME! MAN. UNITED DOVODI ČUDESNOG VEZNJAKA Crvene vragove će ovaj posao koštati 50 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2019. 18:09

Ako je za vjerovati medijima u nizozemskoj, sjajni marokanski nogometaš Hakima Ziyech mogao bi biti na izlaznim vratima Ajaxa.

- Za njega se na kraju svake sezone misli da je dostigao svoj vrhunac, a onda već iduće napravi novi iskorak - kaže za Ziyecha sportski dikretor Ajaxa Marc Overmars. Ovaj majstor poteza svojim je igrama izmamio interes brojnih europskih velikana, a navodno je jedan engleski gigant već dogovorio njegov transfer.

Posao još nije službeno završen, ali Nizozemci otkrivaju kako bi Ziyech uskoro trebao postati novi nogometaš Manchester Uniteda koji će za njegove usluge Ajaxu iskrcati 50 milijuna eura. Bit će to još jedan od odlazaka onih koji su obilježili jednu od najboljih generacija Ajaxa u posljednje vrijeme.

Soccer Football - Champions League Semi Final Second Leg - Ajax Amsterdam v Tottenham Hotspur - Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Netherlands - May 8, 2019  Tottenham's Danny Rose in action with Ajax's Hakim Ziyech   REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw / REUTERS

Podsjećamo, već prošlog ljeta Ajax su napustili Frenkie De Jong i Matthijs de Ligt, a navodno je i Real dogovorio dolazak Donnyja Van de Beeka na kraju sezone. Ziyech je u dosadašnjem dijelu sezone postigao osam pogodaka i upisao 21 asistenciju u svim natjecanjima.

Linker
20. travanj 2024 01:20