Screenshot: Instagram
PIŠE AS

OVO JE DOKAZ DA JE MATEO KOVAČIĆ OSVOJIO SANTIAGO BERNABEU, ALI I ZIDANEA I NOVINARE Zbog njega će Real prodati jednog od svojih asova!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2017. 18:01

Iza Matea Kovačića sjajan je ulazak u novu sezonu. Dobrim izvedbama u dva 'El Clasica' u Španjolskom superkupu osvojio je trenera Zinedinea Zidanea koji mu daje sve više prilike, ali i navijače i novinare.

Potencijalni odlazak u smiraj prijelaznog roka, a spominjao se mogući transfer u Juventus, čini se kao totalno nerealna opcija.

Kovačić je tako osvanuo na naslovnici madridskog Asa koji piše da će zbog njegovih sjajnih igara klub morati napustiti jedna od 'zvijezda' Kraljevskog kluba. Konkretno, aludira se na Marcosa Llorentea koji je vraćen s posudbe iz Alavesa kao prirodna zamjena za Casemira.

"Kovačić ga je prestigao u utrci. Zidane je u srijedu odmarao Brazilca i odlučio je da će umjesto njega zaigrati Kovačić. Također je izabrao Kovačića umjesto kažnjenog Modrića u prvoj utakmici Superkupa", piše As, aludirajući naravno na utakmice Španjolskog superkupa u kojima je Real s ukupnih 5:1 pobijedio Barcelonu i osvojio naslov, a u kojima je Kovačić blistao.

As navodi da će upravo zbog Kovačića Real Llorentea prodati jednom od uglednih udvarača, a među njima su Atletico Madrid, Arsenal i Sevilla.

"Nakon ljeta Lorente mora razmišljati o budućnosti izvan Madrida. Real će ga ili posuditi ili prodati s opcijom prvokupa", piše As.

"Kovačić je osvojio Santiago Bernabeu koji ga je u srijedu ispratio glasnim ovacijama. Odigrao je ukupno 75 utakmica u bijelom dresu i klub je izgubio svega četiri. Njegovo ime sinonim je za pobjedu Reala. Naime, Hrvat je bio starter u 38 utakmica i Real nije izgubio nijednu. Zidane ga želi u svojoj momčadi", zaključuje svoj tekst novinar Asa Gonzalo Castro.


Kovačić AMAZING SKILL on Busqets

Linker
19. travanj 2024 21:18