Martin Braithwaite
 Geoff CADDICK / AFP / GEOFF CADDICK AFP
NEOČEKIVANO POJAČANJE

'OVO NIJE POŠTENO, U BARCELONI JAKO DOBRO ZNAJU KAKVU SU NAM ŠTETU NAPRAVILI!' Katalonci doveli napadača i izazvali bijes kluba kojem su ga 'ukrali'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2020. 19:15

Nakon što im se ozlijedio Ousmane Dembele, Barcelona je dobila posebno odobrenje La Lige da dovodu novog igrača iako je prijelazni rok već završio. Novo ime na Nou Campu je Martin Braithwaite za kojeg su Katalonci isplatili Leganesu otkpunu klauzulu (18 milijuna eura) što je klub iz pregrađa Madrida ostavilo bez izbora.

Leganes je odmah nakon završenog posla tražio od La Lige da mu se također dozvoli naknadni transfer, ali im je to u konačnici odbijeno. Takva odluka nogometnog saveza je razljutila predsjednicu kluba Vitoriu Pavon, ali i generalnog direktora Marina Ortegu.

- To smo mogli već predvidjeti i sigurno nas je oslabilo. Nema se tu pono toga za reći, šteta je nanesena - rekla je Pavon dok je s druge strane Ortega bio nešto oštriji:

- Ovakva pravila su štetna za integritet natjecanja i protiv prava svih klubova da se natječu pod istim uvjetima. Nanesena nam je nepopravljiva šteta. U Barceloni dobro znaju koliku su nam šetetu napravili. Ovo nije pošteno. Barcelona je profitirala zbog postojeće regulative.

Linker
26. travanj 2024 14:58