REUTERS/Alberto Lingria
IZNOS OD KOJEG 'BOLI GLAVA'

PADA SVJETSKI REKORD!? MANCHESTER UNITED NOVIM TRANSFEROM PIŠE POVIJEST NOGOMETA Ponuda je poslana, potez je na Talijanima!

Piše: HinaObjavljeno: 15. travanj 2019. 18:14

Senegalski branič Kalidou Koulibaly mogao i postati najskuplji obrambeni igrač u povijesti nogometa ukoliko Napoli prihvati ponudu Manchester Uniteda od čak 130 milijuna eura.

Koulibaly (27) je došao u Napoli iz Genka 2014. godine, a svojim izvedbama za talijansku momčad privukao je veliku pozornost najboljih klubova Europe. Najuporniji je Manchester United, koji se po svaku cijenu želi pojačati u obrani, a Senegalac im je prvi izbor, a drugi Raphael Varane, kojemu krajem ove sezone istječe ugovor s Real Madridom.

Dosadašnji rekordni transfer među braničima drži Nizozemac Virgil Van Dijk, čiji je prijelaz iz Southamptona u Liverpool koštao 84 milijuna eura.

Werner vjerojatno napušta Leipzig

Njemački reprezentativni napadač Timo Werner (23) neće produžiti ugovor sa Leipzigom, koju mu ističe u ljeto sljedeće godine, objavili su u ponedjeljak njemački mediji.

Soccer Football - UEFA Nations League - League A - Group 1 - France v Germany - Stade de France, Paris, France - October 16, 2018  Germany's Timo Werner gestures  REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

To znači da će Leipzig ovoga ljeta morati prodati Wernera, jer bi na kraju iduće sezone mogao otići iz kluba bez odštete. Za njega su zainteresirani brojni klubovi, a najviše se spominju Liverpool i Bayern.

Timo Werner je došao u Leipzig 2016. godine iz Stuttgarta u transferu vrijednom deset milijuna eura. U 108 utakmica zabio je 60 golova, od čega 17 ove sezone. Za njemačku reprezentaciju skupio je 24 nastupa i postigao je devet pogodaka.

Linker
20. travanj 2024 22:38