Inter
 Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
VEĆ SU KRENULE PRIPREME

PAKLENI PLAN U KOJEM BI HRVAT MOGAO IZVUĆI DEBLJI KRAJ Talijanski div žrtvuje odličnog Vatrenog zbog Lige prvaka i dovodi zvijezdu Manchester Uniteda?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2017. 19:17

Inter je na najboljem putu da iduće sezone nakon sedam godina izbivanja ponovno zaigra u Ligi prvaka. Trener Luciano Spalletti ima solidnu momčad, ali želi li biti konkurentan u najelitnijem nogometnom natjecanju na svijetu morat će bitno ojačati kadar.

Talijanski mediji navode kako će na San Siru krenuti u akciju već ove zime, a najveća se pojačanja spominju kada je u pitanju vezni red. Napad ne bi trebao biti problem, jer tamo ordiniraju Icardi, Perišić i Candreva, ali u sredini nedostaje pravih riješenja. Kako prenosi talijanska 'Gazzetta dello Sport' Spalletti je već složio popis potencijalnih pojačanja, ali i onih koji bi uskoro mogli napustiti klub.

Prvi na listi je Portugalac Joao Mario, koji se nije najbolje snašao nakon što je prošlog ljeta u njega uloženo 40 milijuna eura. Osim njega na popisu se navodno nalazi i hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović. Kada je Mario u pitanju Inter bi ga dao ispod cijene za PSG-ovog Javiera Pastorea, a jedna od opcija je i bivši nogometaš Chelseaja Ramires koji trenutčno odrađuje ugovor u Shanghaiju.

Osim spomenutih Nerrazzuri su pokazali interes i za Unitedovog Henrikha Mkhitaryana koji je u svađi s Joseom Mourinhom i nije u planovima posljednjih utakmica. Neki izvori bliski ESPN-u otkrivaju kako je bilo i nekih verbalnih okršaja između Mkhitaryana i Mourinha u Unitedovom trening centru Carrington, te da je to razlogdan od glavnih razloga zbog kojeg bivši igrač Borussije Dortmund više nije u planovima Portugalca.

Kako god bilo ostaje za vidjeti kakvi će biti potezi Luciana Spallettija u idućim mjesecima, ali jedno je sigurno, Interu treba pojačanja želi li napraviti nešto više u Ligi prvaka.

Linker
24. travanj 2024 07:22