Paul Gilham/Getty Images
TKO BI OVO ODBIO?

PANIKA NA EMIRATESU! PRVA ZVIJEZDA NA ODLASKU Odbio potpisati novi ugovor, ali i ponudu Kineza kojom bi postao jedan od najplaćenijih igrača svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2017. 15:29

U utakmici 18. kola engleskog prvenstva nogometaši Arsenala su upisali pobjedu nad Newcastelom koju im je donio Mesut Ozil pogotkom u 23. minuti. Ipak, navijače Topnika ne oduševljava igra njihovih ljubimaca ove sezone obzirom da se nalaze velikih 19 bodova iza vodećeg Manchester Citya.

Žele li barem izboriti Ligu prvaka iduće sezone morat će doći do nekih promjena u zimskom prijelaznom roku, ali više od dolazaka brine mogući odlazak jedne od najvećih zvijezi Čileanca Alexisa Sancheza.

Kako prenose mediji na Otoku Čileanac je odbio potpisati ugovor s Topnicima, ali i nedavnu ponudu iz Kine koja bi mu garantirala 21 milijun funti na godišnjoj razini čime bi postao jedan od najbolje plaćenih nogometaša svijeta.

Pitanje je gdje će Sanchez nastaviti karijeru, a u posljednje vrijeme kao jedan od glavnih kandidata za njegovo dovođenje spominje se upravo aktualrni lider prvenstva, Manchester City.

Linker
25. travanj 2024 00:37