Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠE SKY SPORT ITALIA

PAO JE VELIKI DOGOVOR, ZVIJEZDA VATRENIH PRISTALA NA UVJETE KOJE MU JE PONUDILA SEVILLA Marcelo Brozović ide u najjaču ligu svijeta!?

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. siječanj 2018. 19:25

Marcelo Brozović ide u Sevillu! Inter i klub iz Andaluzije u utorak su dogovorili uvjete transfera, očekivalo se da tijekom večeri Brozović dogovori sa Sevillom i završi posao. Po zadnjim informacijama iz Italije, Epic Brozo je dao zeleno svijetlo i prihvatio uvjete koje mu je ponudila Sevilla, što znači da više ništa ne stoji na putu finiširanju transfera. Vijest je objavio Sky Sport Italia.

Gužva je danas bila u Milanu, u istom hotelu našli su se direktori klubova Serie A, ali i druge i treće talijanske lige, s njima i gotovo dvjesto menadžera. Trgovalo se na veliko, tako to radi talijanska liga godinama u posljednjim satima mercata. U Milano je stigao i Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić jer dobio je signal iz Intera da bi se moglo napraviti posao.

Tijekom dana mediji su baratali i imenom Evertona, no Inter je Brozoviću priopćio - dogovorili smo sa Sevillom. I to da do ljeta bude na posudbi u Primeri, s obvezom otkupa, tada će Sevilla morati isplatiti glavninu od 28 milijuna eura koliko je odšteta za hrvatskog reprezentativca. To s posudbom je zbog zadovoljenja odredbi financijskog fair-playa.

Brozović je dugo na tržištu, vrtjela su se imena raznih zainteresiranih klubova, prvenstveno iz Engleske, no ili nije bilo dogovora, ili je Inter dizao znak "stop". Tijekom ovog siječnja već je Sevilla dala konkretnu i službenu ponudu koja je odbijena, ali eto u utorak predvečer stigla je vijest da su najnoviju Talijani prihvatili.

Ne dođe li do nekog velikog preokreta, Brozović bi se već u srijedu trebao pojaviti u Sevilli, a Hrvatska će imati još jednom igrača u tom klubu gdje su igrali Rakitić, Mornar, Prosinečki, Jeličić, Šuker....

SVE O VELIKOM TRANSFERU MARCELA BROZOVIĆA ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U SRIJEDU

Linker
15. travanj 2024 03:24