REUTERS/Albert Gea
NA STOLU NOVI UGOVOR

PARIŽANI NUDE MILIJUNE ZA RAKITIĆA, ALI U BARCI ODLUČILI POKAZATI KOLIKO IM HRVAT ZNAČI Evo koliko će PSG morati iskeširati želi li dovesti Vatrenog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2018. 14:26

Posljednjih nekoliko dana svjetski mediji opasno su se raspisali o velikom interesu francuskog velikna PSG-a za hrvatskog nogometnog reprezenativca Ivana Rakitića. Ipak, ako je za vjerovati španjolskoj Marci, od čitave priče neće biti ništa, jer, Barcelona će Ivanu ponuditi novi poboljšani ugovor i tako zaključiti bilo kakvu opciju transfera.

Sadašnji ugovor Rakitiću ističe 2021. godine, ali Katalonci su odlučni u namjeri da zadrže svog ponajboljeg igrača. Jedini način da PSG dovede veznjaka je da aktivira odštetnu klauzulu koja iznosi 125 milijuna eura, ali ako se zna da su Parižani u financijskim problemima teško je za vjerovati kako će se odlučiti za takav potez.

Uprava kluba sa Nou Campa brzo je reagirala i učinit će sve kako bi Raketa bio sretan. Španjolci ističu kako razlog za poboljšani ugovor ne leži samo u tome da su za Raketu zainteresirani u Parizu, već i činjenica kako je veznjak posljednjih godina postao važna karika u sastavu Ernestea Valverdea. Teško je zamislivo da bi bez njega Barca stigla do dvostruke krune, a posebno se ističe njegova sjajna suradnja sa Sergijom Busquetsom.

Marca također navodi kako se ne smije zaboraviti da je Rakitić uvijek imao želju ostati na Nou Campu uprkos brojim unosnim ponudama drugih klubova, a Barca mu se sada odlučila odužiti novim ugovorom.

Linker
26. travanj 2024 00:31