Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
ZIMSKI MERCATO

PARIŽANI SU ZA NJEGA TRAŽILI MILIJUNE, A SADA BI ZA 'KIKIRIKI' MOGAO PRESELITI U BARCELONU Izbačena zvijezda već bi na zimu mogla stići na Nou Camp?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2018. 16:05

Nogometaša PSG-a Adriena Rabiota ugovor s francuskim prvakom veže još do ljeta iduće godine, a obzirom kako ga je odbio produžiti, uskoro bi mogao kao slobodan igrač napustiti klub. Ipak, Parižani ga se ne žele samo tako odreći već će pokušati na spomenutom zaraditi pokoji euro.

Za njegove je usluge navodno zainteresirana Barcelona, a Parižani su spremni od katalonskog velikana tražiti oko pet milijuna eura. Valja istaknuti kako je Rabiot nedavno i izbačen iz momčadi jer trener Thomas Tuchel ne želi u svojoj ekipi nogometaša koji razmišlja o drugima.

Veznjak za kojeg su se svojevremeno otimali sami velikani tako bi već ove zime mogao napustiti Pariz i to za samo pet milijuna eura, što je cifra koja je nevjerojatno niska kada su u pitanju današnji transferi.

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Adrien Rabiot of Paris Saint-Germain in action during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images / Getty Images

Rabiot je prema navodima pojedinih medija već sve dogovorio s klubom s Nou Campa na kojem bi godišnje trebao zarađivati oko 10 milijuna eura, a ugovor će biti potpisan na pet godina.

Linker
25. travanj 2024 18:38