REUTERS
IZGUBILI STRPLJENJE

PERIŠIĆU IZ BAYERNA PORUČILI DA SI NA LJETO POTRAŽI NOVI KLUB? Čistka u Munchenu, Bavarci se odlučili riješiti osmorice, među njima i najveća imena!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2020. 23:21

Njemački Bild objavio je ekskluzivu u kojoj spominje mogući odlazak hrvatskog reprezentativca Ivan Perišića iz minhenskog Bayerna. Bild navodi kako je osmorici nogometaša upitan daljnji angažman u klubu, a među njima se našlo i ime Dalićeva prvotimca.

Neriješenu situaciju navodno imaju:

Phillipe Coutinho (nije pokazao željenu razinu)

Manuel Neuer (uskoro mu istječe ugovor, već je angažiran Alexander Nübel kao zamjena, iako je malo vjerojatno da će se Bavarci olako riješiti svoje 'jedinice')

Jérôme Boateng (uskoro mu istječe ugovor, a zbog čestih ozljeda u klubu su izgubili strpljenje)

Javi Martínez (nije pokazao željenu razinu i uskoro mu istječe ugovor)

Thomas Müller (navodno želi promijeniti sredinu jer nije zadovoljan statusom u momčadi)

David Alaba (uskoro mu istječe ugovor, ali novi trener Hans Flick dao mu je novu ulogu u sastavu pa se čini da je Alaba zadovoljniji nego prije, male su šanse da će otići iz kluba)

Thiago (Bavarci mu zamjeraju da u važnim utakmicama 'nestane', a i konkurencija su mu mladi i potentni Joshua Kimmich (24) i Leon Goretzka (24), razlaz je ovoga ljeta vjerojatan)

Ivan Perišić (prema dosadašnjim pokazateljima, Ivan ovoga ljeta najvjerojatnije neće dobiti produženje ugovora i Bavarci su mu navodno već sugerirali da si do kraja polusezone počne tražiti novi klub).

Perišić je u bavarsku prijestolnicu stigao prošloga ljeta na posudbu iz milanskog Intera, i to u posljednji trenutak, kao zamjena za Leroya Sanea koji se ozlijedio, a bio je velika želja Bavaraca. U 19 utakmica postigao je četiri pogotka i upisao šest asistencija.

Odlaskom Nike Kovača s klupe Bayerna, Perišiću je postalo jasno da više neće dobivati dovoljnu minutažu te da će uglavnom u igru ulaziti kao zamjena Kingsleyju Comanu. Sva je prilika da će Vatreni napadač ovoga ljeta imati novu avanturu u profesionalnoj karijeri.

Linker
18. travanj 2024 18:55