Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

PRVI INOZEMNI KLUB U KARIJERI

PITANJE JE TRENUTKA Najbolji igrač Rijeke odbio najbolju ligu svijeta i izabrao svoju sljedeću stanicu - evo gdje će Franko Andrijašević

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 17.06.2017. u 08:08

 •  

  Priča oko Franka Andrijaševića lagano se približava kraju. Dok smo pisali ovaj tekst, najbolji igrač HNL-a prošle godine razmišljao je gdje će nastaviti karijeru. Naime, pred sobom je imao dvije konkretne ponude: Standarda iz Liegea i Genta, obje praktički slično vrijedne, nešto je bolja bila Gentova...

  Ukupni bi transfer u oba slučaja iznosio između 4,5 i 5 milijuna eura. Imao je još dvije ponude, Malage i Celte, ali belgijske su, ipak, po svemu primamljivije, Franko se nekako vidi u Jupiler ligi. Makar, to uvijek volimo navesti kad su transferi u pitanju, pričekajmo ipak da sve završi. Jer mnogo se puta nešto što se činilo izglednim u posljednji trenutak pretvorilo u - neizgledno. Ipak, u slučaju Franka Andrijaševića to se ne bi trebalo dogoditi.

   

  Miškovićev potez

  - Pitanje je, zapravo, trenutka kad će se riješiti transfer. Franko Andrijašević je taj koji mora donijeti konačnu odluku - kazao nam je jučer oko 17 sati njegov zastupnik Andy Bara.

  Poznati hrvatski menadžer kazao nam je i ovo.

  - Moram posebno istaknuti da se Rijeka ponijela iznimno korektno. Zahvalni smo im na tome, nisu gledali na pola milijuna gore ili dolje. Ljudi su iz kluba kazali Andrijaševiću: “Franko, ti si nas zadužio, odluči kako god ti želiš, mi ti se tako odužujemo.” Predsjednik Damir Mišković uistinu je bio nevjerojatno korektan.

  OPŠIRNIJE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU

  Iz drugih medija