Getty Images
NOVA 'BOMBA' IZ ŠPANJOLSKE

PLATITE ILI ODLAZIM! CRISTIANO RONALDO UCIJENIO REAL MADRID? 'Iznos je nestvaran, zvijezda pred velikog gazdu postavila nemoguć zahtjev!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2018. 17:46

Cristianu Ronaldu nije jasnio zašto Real ima stotine milijuna za dovođenje Neymara, a ne za povećanje njegove plaće i zato je vodstvu kluba uputio jasan ultimatum, pišu danas španjolski mediji.

Po jednoj od verzija, Real je spreman izdvojiti nevjerojatnih 300 milijuna eura za Neymara, čija je sudbina u PSG-u sve izvjesnija. El Confidencial piše kako je prvoj zvijezdi kluba zbog cijele te situacije prekipjelo te da je ucijenio klub.

Ronaldov menadžer Jorge Mendes navodno je poslao ultimatum predsjedniku Reala Flonentinu Perezu i traži nevjerojatnih 80 milijuna eura godišnje plaće, što je povišica od gotovo 300 posto, ili Cristiano napušta Madrid.

Takav scenarij gotovo je nezamisliv. Po pisanju ovog lista, Perez niti ne može pristati na ovaj zahtjev 33-godišnjeg Portugalca, jer u sljedećih nekoliko godina ne bi mogao dovesti niti jednu novu zvijezdu.

A Neymar se sve glasnije spominje kao varijanta koja bi ovoga ljeta najviše razveselila ćudljivog predsjednika, ali i navijače...

Linker
19. travanj 2024 06:47