Action Images via Reuters/Paul Childs
PRENOSE ENGLEZI

POCHETTINO PREUZIMA KLUPU OMRAŽENOG TOTTENHAMOVOG RIVALA? U engleskim medijima osvanula priča koja bi podigla veliku prašinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2019. 17:38

Na dan kad je Jose Mourinho i službeno naslijedio Mauricija Pochettina na trenerskoj klupi Tottenhama pojavila su se medijska nagađanja kako bi argentinski stručnjak mogao sjesti na klupu Tottenhamovog omraženog gradskog rivala Arsenala.

Činjenica zaista je da se Arsenalovom menadžeru Unaiju Emeryju trese klupa zbog lošeg starta u sezonu, a stručni analitičar Daily Maila Martin Keown, inače bivši igrač 'Topnika', smatra da bi Pochettino zapravo bio sjajna zamjena za Emeryja.

"Mislim da će Pochettina željeti predsjednici brojnih klubova. Real Madrid će ga željeti i mislim da ga Arsenal jednostavno mora razmotriti", poručio je Keown.

S takvim se mišljenjem slaže Harry Redknapp, inače bivši menadžer Spursa.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 29:  Harry Redknapp the QPR manager looks on before the Barclays Premier League match between Queens Park Rangers and Leicester City at Loftus Road on November 29, 2014 in London, England.  (Photo by Ben Hoskins/Getty Images)
Ben Hoskins/Getty Images
Harry Redknapp

"Siguran sam da su si neki premierligaški menadžeri nakon smjene Pochettina pomislili: Oh, bože, ovo baš nije dobro. I siguran sam da su neki predsjednici klubova zadovoljno trljali ruke. Ima londonskih klubova kojima užasno ide. Pa, zašto ne bi otišao u Arsenal ako želi? Mislite da ga Arsenalovi navijači ne bi prihvatili? Da počne pobjeđivati prihvatili bi i Saddama Husseina. Navijače nije briga. Da počne redati pobjede, vikali bi: 'Jedan je Saddam'. Takve se stvari dođajau u nogometu. Sol Campbell prešao je iz Tottenhama u Arsenal, kao i George Graham, Terry Neill i Pat Jennings", objasnio je živopisni Redknapp.

Linker
25. travanj 2024 07:09