REUTERS
BOGATI RUS NE ŠTEDI

POKORIO JE ENGLESKU, A ZA POHOD NA EUROPU DOBIO JOŠ 200 MILIJUNA FUNTI Prvo pojačanje stiže iz Monaca za 50 milijuna, ali ne radi se o Mbappeu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2017. 10:28

Antonio Conte ovojio je naslov prvaka Engleske, a za nagradu je gazda Roman Abramovič odlučio dati talijanskom stručnjaku pozamašnu svotu novca za pojačanja.

Engleski mediji pišu kako je ruski milijarder treneru Chelseaja dao 200 milijuna funti, a četvrtina je već stavljena na stranu za odličnog veznjaka Monaca.

Chelsea ove sezone nije igrao Ligu prvaka pa je mogao praktički s istom postavom odraditi sva kola, no svjestan je Talijan kako će za sljedeću sezonu i lov na osvajanje Lige prvaka morati pojačati igrački kadar.

Prva želja je Tiemoue Bakayoko, a na Otoku su uvjereni kako je transfer 22-godišnjeg Francuza praktički gotova stvar. Kao ostale želje najviše se spominju Alexis Sanchez i Romelu Lukaku, ali i vrlo dobri stoper Southamptona Virgil Van Dijk.

Uz igračka pojačanja Conte ozbiljno radi i na nagovaranju Edena Hazarda da plavi dres ne zamijeni onim bijelim jer je Real ozbiljno 'zagrizao'.

Linker
24. travanj 2024 22:59