Foto: Ranko Suvar / CROPIX
KINEZI I ARAPI NE ODUSTAJU

POMALO BIZARNA VIJEST S JUŽNE HEMISFERE Dalić odbio pravo bogatstvo, a sada je na vrhu popisa predizbornih obećanja u napadu na predsjedničku fotelju

Piše: Dražen KrušeljObjavljeno: 11. rujan 2018. 19:20

Popularnost Zlatka Dalića se nakon Svjetskog prvenstva prelila iz zemalja Zaljeva, gdje je već utisnuo dubok pečat, prema Kini, ali i dalje, prema južnoj Zemljinoj hemisferi.

Ovih je dana tako objavljena pomalo bizarna vijest da će izvjesni Fabio Cuggini baš hrvatskog izbornika staviti na vrh popisa predizbornih obećanja kada krene u kampanju za sljedećeg predsjednika Boce Juniors. Cuggini je zabavan tip, gost celebrity rubrika, na glasu kao omiljeni stilist južnoameričkih filmskih i pop-zvijezda. Najavio je da kreće u napad na predsjedničku fotelju, izbori su raspisani za 2019. godinu.

Istodobno se našim nogometnim krugovima raširila priča da od Dalilća ne odustaju Kinezi. Izvjesni prvoligaški klub pokušao ga je proteklih tjedana dovabiti ponudom teškom sedam milijuna eura po sezoni, ali ga nije uspio zaljuljati, baš kao ni šeik iz jedne arapske zemlje koji je Daliću nudio da ujedini izborničku ulogu s rolom generalnog direktora svih reprezentacija pa mu za to ponudio honorar od deset milijuna eura godišnje.

Dalić se uz HNS vezao do 2020. godine novim ugovorom koji mu jamči milijun eura bruto po sezoni.

Linker
23. travanj 2024 21:08