REUTERS/Pedro Nunes
OSTALI SAMO DETALJI

PORTUGALCI POTVRDILI: ATLETICO ZA MLADU ZVIJEZDU PONUDIO VRTOGLAVIH 126 MILIJUNA EURA Pitanje je trenutka kada će veliki talent otići put Madrida

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2019. 11:11

Čelni ljudi Benfice potvrdili su vijest kako je na adresu za njihovog najboljeg nogometaša Joaoa Felixa stigla ponuda teška čak 126 milijuna eura. Portugalci su otkrili kako je riječ o Atleticu iz Madrida koji je od samog početka pokazivao veliki interes za mladog talenta, ali nije otrkiveno je li ponuda prihvaćena.

Atletico Madrid se svim silama trudi nadomjestiti Antoinea Griezmanna koji će gotovo sigurno napustiti Madrid ovog ljeta, a upravo u mladom Felixu vide idealnu zamjenu.

Ipak, postoji problem u čitavoj priči gdje bi Benfica mogla odbiti 126 milijuna eura što je za 6 milijuna eura više nego štop iznosi otkupna klauzula za Joaoa Felixa, jer Portugalci navodno zahtjevaju ispaltu u ratama.

Drugim riječima to znači da će u Benfici ipak imati neko vrijeme da razmisle o tome hoće li prihvatiti ponudu ili ne, ali sve upućuje na to da će do dogovora u konačnici ipak doći, jer je i sam nogometaš istaknuo kako bi volio doći u klub kojeg trenira Diego Simeone.

Felix je ove sezone u 43 utakmice postigao 20 pogodaka i ubilježio 11 asistencija.

Linker
20. travanj 2024 13:34