Screenshot (Marca)
HRVATI UKRALI SVU POZORNOST

POTEZ VATRENOG UPALIO ALARM U MADRIDU, TRENER REALA SE OGLASIO O 'BUNTOVNIKU' KOVAČIĆU Sudbina Hrvata postala glavna tema na press konferenciji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2018. 11:33

Nemir vlada u svlačionici Real Madrida, a u glavnim su ulogama dvojica Hrvata!

Dok se kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića posljednjih dana naveliko povezuje sa senzacionalnim prelaskom u milanski Inter, Mateo Kovačić je još jednom poručio da želi napustiti 'Kraljevski klub', ovoga puta jasnije no ikada.

Mateo je, kao što smo još sinoć pisali na temelju informacija iz španjolskih medija, odbio trenirati dok se ne riješi njegova budućnost. A tu budućnost vidi negdje izvan Madrida, odnosno tamo gdje će mu se ponuditi veća minutaža i značajnija uloga.

Dvojica Vatrenih tako su postala glavna tema na sinoć održanoj press konferenciji kojom je Julen Lopetegui trebao najaviti prijateljski susret s Romom, no njegovo se druženje s novinarima pretvorilo u bombardiranje s pitanjima o sudbini srebrnog dvojca s posljednjeg Svjetskog prvenstva.

"Još sam neki dan odgovorio, pričao sam s predsjednikom i nema nikakve promjene. Uopće ne sumnjamo da će Modrić nastaviti karijeru kod nas. Sretan je ovdje i bit će i ubuduće sretan. Neću vam otkrivati detalje privatnih razgovora sa svojim igračima", komentirao je Lopetegui Modrićevu situaciju.

A onda je uslijedilo pitanje o 'buntovniku' Kovačiću.

"Nemam nikakve informacije o bojkotu o kojem pričate, on trenira kao i obično. S Mateom nema problema. Drago mi je da je s nama", osvrnuo se trener Reala na 'slučaj' Kovačić.

"Je li vam jasno da u momčadi imate igrače koji žele napustiti Real", uporni su bili novinari koji su stekli dojam da strateg Madriđana živi u zabludi.

"Oni daju svoj maksimum, kao i većina naših igrača. Kovačić i Modrić su, koliko shvaćam, sretni i bit će sretni u Realu", kratak je za kraj bio Julen.

Linker
24. travanj 2024 13:05