Screenshot
SKY SPORTS: DOGOVOR JE POSTIGNUT

POTJERANI VATRENI NA KORAK DO VELIKOG TRANSFERA! TALIJANI TVRDE: KALINIĆ IMA NOVI KLUB Objavljeni i detalji ugovora, cijena mu je pala - dvostruko!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2019. 16:38

Hrvatski napadač Atletico Madrida Nikola Kalinić (31) navodno bi uskoro trebao realizirati transfer u redove Rome.

Talijanski Sky Sports i Gazzetta dello Sport tvrde da je postignut dogovor Rome i Atletico Madrida. Navodno je riječ o jednogodišnjoj posudbi s obvezom otkupa sljedećeg ljeta za svotu između 7 i 8 milijuna eura.

Kalinić je u Atletico stigao prošlog ljeta iz Milana za 15 milijuna eura odštete, a iza njega je sezona u kojoj je započeo svega dvije utakmice u španjolskom prvenstvu, te je pritom zabio dva gola.

Španjolski mediji pisali su da će Kalinić napustiti Atletico još u siječnju, a tada su se kao najveći interesnti spominjali Monaco, Betis i Sevilla. Španjolski As navodi kako će potvrda Kalinićevog transfera i službeno biti objavljena nakon što se realizira transfer Patrika Schicka iz Rome u redove Red Bull Leipziga.

Ukoliko se posao zaista realizira, Kaliniću bi Roma bila treći različiti klub u Serie A nakon Fiorentine i Milana.

Podsjećamo, ranije ovog ljeta Roma je pokazala interes za dovođenjem drugog hrvatskog nogometaša, Dejana Lovrena iz Liverpoola, ali se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko visine odštete.

Linker
23. travanj 2024 19:47