Emilio Andreoli/Getty Images
ODRIČE SE SVOJIH ZVIJEZDA

POTPUNI ZAOKRET, FRUSTRIRANI MOURINHO PROMIJENIO JE PLAN ZA PERIŠIĆA Interu je dao lukavu ponudu koju neće moći odbiti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2017. 11:41

Pokušao je Manchester United bogatim novčanim ponudama (između 35 i 45 milijuna eura)realizirati transfer Ivana Perišića iz Intera, ali 'nerazzurri' su ostali čvrsti.

The Mirror piše kako je stoga menadžer 'Crvenih vragova' Jose Mourinho odlučio promijeniti taktiku. Frustiran neuspjesima u pokušajima realizacije transfera Mourinho je odlučio uključiti neke od igrača u mogući posao. Navodi se kako se spreman odreći Mattea Darmiana i Chrisa Smallinga.

Riječ je o igračima čiju vrijednost Transfermarkt.de procjenjuje na 12 (Darmian), odnosno 18 milijuna eura (Smalling). Spominjalo se da bi u posao čak mogao biti uključen i Anthony Martial (30 milijuna eura), ali njega Mourinho nije spreman pustiti.

Vjeruje se da bi ovakva ponuda mogla zainteresirati Inter koji je od početka pregovora bio zainteresiran za 27-godišnjeg talijanskog braniča Darmiana, ali ga Mourinho dosad nije bio spreman pustiti.

Ukoliko dođe do realizacije posla vjeruje se da bi Manchester United na San Siro poslao jednog od navedenog dvojca plus pozamašni novčani iznos jer Inter ne spušta cijenu ispod 55 milijuna eura.

Perišić je inače propustio subotnju prijateljsku utakmicu protiv Nürnberga zbog zubobolje. Inter je izgubio 2:1, a trener Luciano Spalletti je komentirao: "Perišić je imao problema sa zubom i želio je kod svog zubara, pa je otputovao kući. Ako se ništa ne promijeni Perišić će nam se priključiti u Kini".

Dio talijanskih i engleskih medija nagađa kako bi se u međuvremenu transfer mogao realizirati pa Perišić neće ni morati u Kinu.

Linker
19. travanj 2024 04:27