Reuters/Ed Sykes
NEOČEKIVANI RASPLET

POTPUNI ZAOKRET U 'SLUČAJU LOVREN' Talijanski velikan odustao od transfera i okrenuo se drugom hrvatskom reprezentativcu, evo zašto je propao posao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2019. 22:22

Dejan Lovren bio je nadomak transfera u redove Rome, ali je na kraju cijeli posao propao. Nakon što je došlo do takvog neočekivanog raspleta Roma se okrenula drugom hrvatskom reprezentativcu - Domagoju Vidi (Bešiktaš).

Engleski i talijanski mediji navode kako su u Liverpoolu odlučili spustiti rampu na Lovrenov transfer iziritirani konstantnim pokušajima da se Lovrenu spusti cijena. Cijena koju je Roma prvotno bila voljna platiti je bila 20 milijuna eura, ali onda je krenulo spuštanje cijene i na kraju je sve kulminiralo ponudom za posudbu koja je 'Redsima' bila neprihvatljiva.

Engleski mediji tvrde da se nakon posljednje odbijenice Roma okrenula alternativama, a Vida i Marcos Rojo iz Manchester Uniteda spominju se kao glavne mete.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 18:  Domagoj Vida of Croatia celebrates after teammate Andrej Kramaric scores their team's first goal during the UEFA Nations League A group four match between England and Croatia at Wembley Stadium on November 18, 2018 in London, United Kingdom.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Laurence Griffiths/Getty Images

To bi značilo da bi 30-godišnji Lovren mogao ostati na Anfieldu usprkos činjenici da je daleko od početne postave. Prednost ispred njega imaju Virgil van Dijk, Joe Gomez i Joel Matip.

Vidina tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 10 milijuna eura, a Rojina 12.

Linker
19. travanj 2024 18:35