Julian Finney/Getty Images
PRESUDILA NEODLUČNOST UPRAVE

POTPUNO NEOČEKIVAN RASPLET JEDNE OD NAJDUŽIH TRANSFER TRAKAVICA S VATRENIM U GLAVNOJ ULOZI Već danas prihvaća ponudu slavnog kluba!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. srpanj 2018. 19:49

Prema pisanju talijanskih medija, jedna od najzanimljivijih sapunica ovih dana priča je o transferu Milana Badelja u novi klub. Kako stvari stoje, Badelj će već danas potpisati za novoga vlasnika.

Puno se pisalo o Badeljevu nastavku karijere, spominjali su se klubovi poput Milana, Seville, Zenita i Napolija, a navodno je bio već i pred potpisom za Sporting iz Lisabona.

Nakon cijele te trakavice, vijest dana je - Badelj je novi igrač Lazija!

OSIJEK, CROATIA - MARCH 23: Milan Badelj of Croatia  in action during the International Friendly match between Croatia and Israel at stadium Gradski Vrt on March 23, 2016 in Osijek, Croatia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Getty Images

U AC Milanu su bili neodlučni, vagali su uvjete Fiorentine, a cijelu je situaciju iskoristio Lazio i dogovorio transfer s našim reprezentativcem.

Lazio je klub kojemu treba upravo takav jedan prvoklasan zadnji vezni s kojim bi nadoknadili eventualne odlaske Milinković-Savića i Caiceda. Badelj bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor, a cijenu će Talijani objaviti naknadno.

Linker
19. travanj 2024 07:11