Alexander Hassenstein/Getty Images
PIŠE MARCA

POTVRĐENO: REAL PRODAO ZVIJEZDU KOJA JE ODIGRALA KLJUČNU ULOGU U OSVAJANJU TROSTRUKE KRUNE U LIGI PRVAKA Španjolci otkrili financijske detalje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2019. 20:18

Keylor Navas, 32-godišnji kostarikanski vratar od ponedjeljka će i službeno postati novi član PSG-a.

Marca navodi kako je na relaciji Real - PSG postignut dogovor. Francuski prvak Realu će platiti 15 milijuna eura odštete i poslat će na posudbu svog vratara Alphonsea Areolu (26), a Navas će sa PSG-om potpisati trogodišnji ugovor koji će mu donositi zaradu od 6 milijuna eura po sezoni.

Navas će oproštaj od Realovog dresa imati u nedjelju na gostovanju kod Villarreala. Zinedine Zidane uvrstio ga je za momčad koja će konkurirati za taj susret.

Navas je u Real stigao 2014. godine iz Levantea i otad je s Kraljevskim klubom osvojio tri naslova u Ligi prvaka, jedan naslov španjolskog prvaka i četiri svjetska klupska prvenstva. Ukupno je skupio 162 nastupa u dresu Reala, a odigrao je ključne uloge u njihovom trostrukom uzastopnom osvajanju Lige prvaka.

U dresu PSG-a Navas će zaigrati protiv Reala u okršajima Lige prvaka koji su na rasporedu 18. rujna (u Parizu), odnodno 26 studenog (u Madridu).

Linker
23. travanj 2024 23:34