Action Images via Reuters
PRED VELIKOM ODLUKOM

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: RONALDO NAKON FINALA ŠOKIRAO MLADU ZVIJEZDU KOJU TRAŽI POLA EUROPE 'Nisam bio siguran jesam li ga dobro razumio u prvi mah'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2019. 11:19

Nakon finalne utakmice Lige nacija stoper nizozemske nogometne reprezentacije Matthijs De Ligt otkrio je novinarima detalje razgovora koji je vodio s Cristianom Ronaldom.

Portugal je slavio na inauguralnom izdanju turnira s 1:0 golom Goncala Guedesa, a De Ligt je nakon susreta rekao:

"Ronaldo me pozvao da dođem u Juventus. Bio sam malo šokiran time što je rekao i zato sam se nasmijao. Nisam bio siguran jesam li ga dobro razumio u prvi mah", rekao je De Ligt.

Sjajni stoper Ajaxa jedan je od najtraženijih igrača u Europi ovoga ljeta, a za njegovo dovođenje otimaju se Barcelona, PSG i Juventus. Svoju konačnu odluku 19-godišnji stoper još nije donio.

Soccer Football - UEFA Nations League Final - Portugal v Netherlands - Estadio do Dragao, Porto, Portugal - June 9, 2019  Portugal's Cristiano Ronaldo in action with Netherlands' Matthijs de Ligt            REUTERS/Susana Vera - RC1569C02FA0
REUTERS/Susana Vera
Dvoboj Ronalda i De Ligta na utakmici nakon koje je Portugalac pozvao Nizozemca u Torino

"Sada ću ići na odmor i mislim razmislit ću pažljivo o onome što je za mene najbolje. Tek tada ću odlučiti. Za mladog igrača kao što sam ja najvažnije je otići u klub u kojem ću igrati konstantno. To je najvažnije", rekao je De Ligt.

Linker
17. travanj 2024 08:24