Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
PIŠU ENGLESKI MEDIJI

PRAVA POMAMA ZA BIVŠIM IGRAČEM HAJDUKA Želi ga pola Europe, u ludu utrku se uključio premierligaški velikan, ali za zvučni transfer ima jedna prepreka

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 28. veljača 2019. 22:35

Engleski mediji raspisali su se o interesu velikoga Chelseaja za nekadašnjega igrača hrvatskih prvoligaša Hajduka, Istre 1961 i Splita, Josipa Vukovića (26), veznjaka Maritima koji odlično igra u portugalskoj ligi.

Brojni engleski portali pišu da je Chelsea spreman za Splićanina platiti pet milijuna eura, no ima jedna prepreka. Naima, Chelsea je kažnjen, ne može dovoditi igrače do ljeta 2020. godine, a potencijalni transfer ovoga ljeta mogao bi se dogoditi samo ako im FIFA usvoji žalbu.

Već se ranije spominjao interes Benfice, Sportinga, Villarreala i Glasgow Rangersa za Vukovića, a Englezi sada donose da su među klubovima koji ga prate još Leicester i Wolverhamptom.

Uglavnom, odlične igre s otoka Madeire, odakle je Maritimo došle su do kolijevke nogometa i Otoka te je izgledno da će Vuković koji ima ugovor još dvije i pol godine, na ljeto vjerojatno promijeniti sredinu, a njegov klub u koji je došao besplatno iz ukrajinskog Olimpika, sigurno će zaraditi.

Linker
20. travanj 2024 01:09