CROPIX
POTVRDILA SE NAGAĐANJA!

PRED REALIZACIJOM SPEKTAKULARAN TRANSFER NIKOLE KALINIĆA! Hrvatski napadač prelazi u redove europskog velikana, slijedi liječnički i konačna potvrda

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 07. kolovoz 2018. 01:15

Nikola Kalinić odlazi iz Milana i već bi se u utorak trebao naći na liječničkom pregledu u Madridu, javili su u ponedjeljak talijanski i španjolski mediji.

Dugo se Kalinića povezivalo s Atleticom, no kako je s Milanom bio na američkoj turneji ta je priča zamrla, da bi se sada konkretizirala. Atletico je prodao Kevina Gameira u Valenciju i otvorio jedno mjesto u napadu koje će popuniti Kalinić. Njega je Diego Simeone baš htio.

Čelnici Milana u ponedjeljak su kazali da su ostale još samo nijanse do realizacije toga posla. Tako će ipak, jedan Hrvat manje biti u Milanu, među Crveno-crnima ostaju Ivan Strinić i Alen Halilović. Ako ne dođe još tko…

Kalinić je lani stigao u Milan iz Fiorentine, ali njegovih šest golova u prvenstvu nije zadovoljilo, a kad su kupili Gonzala Higuaina bilo je jasno da je u drugom planu. Doduše, u Atleticu su u napadu Griezmann i Diego Costa. Opet, u klubu s toliko utakmica biti treća špica nije loše, imat će se prilike naigrati. Lani su se u kadru nalazili i Gamieiro i Torres.

Kalinić će, prema tom dogovoru, prvo odigrati sezonu na posudbi, a potom će ga Atletico imati pravo otkupiti za dvadesetak milijuna eura.

Linker
20. travanj 2024 05:26