Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu
 REUTERS
ZANIMLJIV PRIJELAZNI ROK

PREDSJEDNIK BARCELONE OTVORIO PUT PREMA NOVOM MEGATRANSFERU: 'Ne zamjeramo mu ništa, to je prošlost, a mi gledamo samo prema naprijed'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2019. 00:52

Nije tajna da je Antoine Griezmann prošlog ljeta bio na meti Barcelone, ali je francuski reprezentativni napadač ipak izabrao ostanak u Atletico Madridu. Zanimljivo da je Griezmann ostanak u Madridu objavio u dokumentarcu nazvanom “Odluka” čiji je producent bila tvrtka u vlasništvu Gerarda Piquea, a o čemu Barcelonina uprava nije imala pojma.

Uglavnom, Griezmann je ostao u momčadi Diega Simeonea, a Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu tvrdi da ga ta priča više ne zanima.

- Griezmannova odluka i taj dokumentarac su prošlost, a mi gledamo sadašnjost i budućnost, iako se tada o toj temi puno pričalo - rekao je Josep Maria Bartomeu.

- Pri odluci o eventualnom transferu svaki igrač odvaže koje su najbolje opcije za njega i nakon toga donese odluku. Griezmann je odlučio ostati u Atletico Madridu, koji je veliki klub. Ne zamjeramo mu ništa - istaknuo je čelni čovjek Barcelone.

REUTERS/Sergio Perez
REUTERS

Bartomeu je također otkrio da će Barcelona ovog ljeta ponovno biti aktivna na tržištu nogometaša.

- Mi smo svakog ljeta aktivni na tržištu, pa će tako biti i ovog ljeta. Nekoliko igrača je pod našim povećalom, vidjet ćemo što će se na kraju priče dogoditi.

Linker
20. travanj 2024 03:25