/ Yuri Berchiche REUTERS/Stringer
NEMA ŠANSE

PREDSJEDNIK NAJBOGATIJEG KLUBA NA SVIJETU JEDNOM REČENICOM UNIŠTIO ŽELJE REALA I NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA On ne ide u Madrid - 100 posto!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2018. 12:57

Prošlog je ljeta Neymarov 222 milijuna eura vrijedan transfer iz Barcelone u PSG potresao nogometni svijet, a u posljednje su vrijeme sve jače glasine kako bi ovaj sjajni Brazilac uskoro mogao ponovno promijeniti sredinu.

Najviše se spominje njegov prelazak na Santiago Bernabeu, a ta je priča u očima mnogih dobila dodatan vjetar u leđa ove srijede nakon što su Francuzi u Španjolskoj poraženi s 3-1 od 'Kraljevskog kluba'.

No kako bi smirio svoje navijače, dužnost da se obrati javnosti imao je Nasser Al-Khelaifi, predsjednik PSG-a koji je samo jednom rečenicom uništio želje Reala i tako stao na kraj potencijalno novom najvećem transferu u povijesti.

"Neymar će sljedeće sezone 100% igrati za PSG", jasan je bio Al-Khelaifi u izjavi koju prenosi calciomercato.com.

Predsjednik PSG-a se tako nadovezao i na izjavu Brazilca u kojoj je on sam rekao da je u ovim trenucima fokusiran isključivo na najjači francuski klub. No hoće li to zaista biti tako, saznat ćemo ako se strpimo do idućeg prijelaznog roka...

Linker
25. travanj 2024 14:43