Luka Modrić i trener Reala Julen Lopetegui / REUTERS
PRENOSE TALIJANI

PREDSJEDNIK ŠPANJOLSKE LIGE POLUDIO NA TALIJANE ZBOG LUKE 'Ljudi nemaju novaca, ali svejedno ga žele dovesti! Ovakve se stvari ne bi trebale događati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 19:08

Prijelazni rok u Italiji traje još samo danas i još uvijek nije poznata sudbina hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića. Teško je za vjerovati kako će predsjednik Reala Florentino Perez na kraju pustiti 'maestra' u Inter koji pokušava sve kako bi doveo sjajnog veznjaka, ali sve je moguće. Znali smo i ranije gledati prave drame i preokrete u samim završnicama kada su transferi u pitanju i treba biti na oprezu.

Kako god sve završilo, talijanski Calciomercato donosi kolumnu predsjednika La Lige Javiera Tebasa u kojoj se za španjolski list ABC osvrnuo na nedavni odlazak Ronalda u Juventus, ali i potencijalni transfer Luke Modrića u Inter.

- Trebamo se svi zajedno dobro zapitati. Naša liga gubi velike zvijezde, a takve se stvari ne bi trebale događati. Ovdje govorim o poslovima koje radi PSG i Juventus koji je doveo Ronalda. A što tek reći o Interu? Nemaju novca da dovedu Modrića, ali nekako su 'našli' sredstva kako bi ga doveli. Siguran sam da su se koristili raznim trikovima kako bi ga doveli. Ista stvar dogodila se i kod Neymarovog transfera u PSG. To su klubovi koji destabiliziraju tržište i navijači u Španjolskoj toga moraju biti svjesni.

Linker
16. travanj 2024 14:46