CROPIX
'OLMO ENCANTA'

PREKO NASLOVNICE RASPALILI DA SLAVNI KLUB DOVODI OLMA, ALI EKSPRESNO JE STIGAO DEMANTIJ Navijači su o Dinamovom dragulju mogli maštati tek na trenutak

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. lipanj 2019. 11:00

“Olmo encanta.” Ili u prijevodu: “Olmo očarava.” To je bio naslov preko čitave naslovnice portugalskog Recorda, sportskog dnevnog lista kojega se smatra bliskim Benfici.

Dakle, pišu Portugalci da je Dani Olmo, Dinamov Španjolac, na vrhu želja lisabonskog velikana, da se trener Bruno Lage zaljubio u njega u međusobnim utakmicama protiv Dinama u Europskoj ligi, kad je obje utakmice odigrao na visokoj razini. Pišu da mu se cijena kreće oko 25 milijuna eura i da bi mogao doći na Luz, iako ga “odmjerava” i Porto koji bi također mogao ući u utrku.

Međutim, koji sat kasnije, jer vijest je očito probudila veliki interes, reagirala je i Benfica i na svojim stranicama demantirala vijest, rekavši da je informacija o interesu za Dinamova igrača Danija Olma kriva i bez temelja.

Zagreb, 260519.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 36. kola Hrvatski Telekom Prve lige, 
GNK Dinamo -  Hajduk Split.
Na fotografiji: Izet Hajrovic, Dani Olmo, slavlje gol.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

U svakom slučaju Olmo je nakratko u Lisabonu, među navijačima Benfice, bio jedna od glavnih vijesti, a gdje će na kraju završiti i kad, vidjet ćemo, ima još vremena. Trenutačno je Dani na odmoru, pred njim je u Euro U-21, a konačna bi se njegova sudbina mogla saznati nakon tog natjecanja.

Linker
18. travanj 2024 00:52