Filip, Fomitschow i Vučur
 Screenshot: Instagram/Facebook
POČINJU PRIPREME

PREOKRET NA POLJUDU Dva člana 'afere pršut' ipak ostaju u Hajduku, sportski direktor danas objavljuje kako će izgledati rekonstrukcija momčadi!

HAJDUK Siniša Oreščanin danas u devet sati okuplja svoju momčad za proljetni dio sezone
Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 03. siječanj 2019. 09:04

Hajduk danas u devet sat prvom prozivkom trenera Siniše Oreščanina počinje pripreme na Poljudu, a potom će se sportski direktor Saša Bjelanović obratiti javnosti po pitanju eventualnih dolazaka i odlazaka.

Sigurno je zanimljivo što će reći o potencijalnim pojačanjima koja su se spominjala, posebice Andriji Baliću i Lorencu Šimiću, te s statusu Ahmeda Saida, na kojega trener Siniša Oreščanin nije računao u svom dosadašnjem mandatu na klupi Hajduka.

Zasad se nerealnim smatra eventualni povratak Francka Ohandze, koji je preskup, te dolazak Stefana Simića iz Milana, koji ima opcija za posudbu u Serie A. Bijeli prvi tjedan rade u Splitu, a onda su od 10. do 26. siječnja u Turskoj, gdje će odigrati pet pripremnih utakmica (Dinamo Bukurešt, Grasshopper, Šahtar Donjeck, Ujpest, Šahcjor Saligorsk) te brusiti formu za nastavak prvenstva.

Split, 150918.
Nogometna utakmica 7 kola prve HNL Hajduk Rudes koja se odigrala  na stadionu Poljud.
Na fotografiji: Stipe Vucur
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / CROPIX

No dogodio se zaokret po pitanju otpisanih igrača, pa će tako pripreme započeti Stipe Vučur i Andre Fomitschow, sudionici “pršut-partija”, ali to svejedno ne znači da njih dvojica neće otići. Vučur je u ovom trenutku neophodan zbog maloga broja stopera jer se Ardian Ismajli oporavlja nakon operacije slijepoga crijeva, a Borja Lopez poslije ozljede.

Budući da su lijevi bekovi Steliano Filip i Hysen Memolla prebačeni u drugu momčad te se na njih ne računa, mjesto do dolaska novog lijevog bočnog upotpunjavat će Fomitschow, a zna se da je prvi izbor mladi Domagoj Bradarić. Također, ne računa se ni na Edina Šehića. Pripreme će započeti i nekolicina igrača iz druge momčadi, među njima i stoper Ivica Batarelo.

Linker
26. travanj 2024 17:34