Clive Mason/Getty Images / Getty Images
RASPISALI SE NA OTOKU

PREVENSTVO JE ODAVNO IZGUBLJENO, JOSE SLAŽE KOCKICE ZA IDUĆU SEZONU Englezi tvrde: Portugalac ima pakleni plan! Dolazi dvojac od 110 milijuna eura?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2018. 14:20

Portugalski stručnjak Jose Mourinho niti ove sezone neće s Man. Unitedom uzeti nalsov prvaka u Premier ligi, Liga prvaka bila je završena priča već u osimini finala, ostao je jedino F.A kup i navijači su daleko od zadovoljnog.

Iako Special One tvrdi kako bi se s ovom momčadi u bilo kojoj drugoj ligi borio za naslov, njegova druga sezona na klupi 'crvenih vragova' ne može se smatrati baš uspješnom.

Obzirom kako se do kraja prvenstva ništa bitnije ne može promijeniti za United i Moua, engleski mediji navode kako su se na Old Traffordu već počeli pripremati za nadolazeću sezonu. Times otkriva kako je prioritet kluba obrambena linija, a prve mete su Barcelonin Samuel Umtiti te Juventusov Alex Sandro.

Kako navode Englezi Umititi vrlo vjerojatno neće produžiti s Barcelonom, ali želi li ga United dovesti prije isteka njegovog ugovora trebat će izdvojiti oko 60 milijuna eura što ne bi trebao biti preveliki probelm poznavajući koliko su na Old Traffordu znali iskrcati proteklih sezona.

Kada je u pitanju Brazilac Sandro on je u prethodna dva prijelazna roka bio na meti Chelseaja, ali od čitavog posla nije bilo ništa. Ipak Juve ga je navodno spreman pustiti za 50 milijuna eura i izgleda da je United i u tom poslu favorit. Kako će se stvar razvijati ostaje za vidjeti, ali dolaskom ovog dvojca United bi bitno učvrstio svoju prilično propusnu obranu.

Linker
27. travanj 2024 02:30