Duje Ćaleta Car (drugi slijeva) bio je i na SP-u u Rusiji
 REUTERS/Maxim Shemetov / REUTERS
NADAJU SE POZITIVNOM RASPLETU

PRIČA JE I DALJE ŽIVA! VELIKI POVRATAK ZVIJEZDE U MAKSIMIR NIJE PROPAO Mamić intenzivno radi na tom poslu! Čeka se jedna stvar o kojoj će ovisiti sve

TRANSFER Dinamo se još uvijek nada pozitivnom raspletu priče oko povratka svog bivšeg igrača i hrvatskog reprezentativca
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. studeni 2019. 12:37

Kako stoje stvari s mogućim povratkom Marka Pjace u Dinamo? Pa, iako su se pojavila neka šaputanja o tome da na koncu neće biti ništa od toga, jučer smo dobili informaciju da je ta priča i dalje još vrlo aktivna i jako živa. Ideja o povratku Pjace u Maksimir je krenula iz Dinamovih klupskih prostorija.

Sportski direktor Zoran Mamić i dalje vrlo intenzivno radi na tom poslu. Međutim, još je prerano bilo što zaključivati. Kažu nam naši izvori da će se mnogo više znati, odnosno da će stvari biti jasnije negdje krajem prosinca. A daljnje intenziviranje razgovora na tu temu počet će nakon utakmice s Manchester Cityjem.

Zapravo, u cijeloj priči je najvažniji stav Juventusa. Talijanski klub još se nije izjasnio o planovima za Marka Pjacu. Juve, dakle, sve drži u svojim rukama, oni također čekaju kraj prosinca kako bi definitivno odlučili kojim putem bi trebao krenuti Pjaca. Zato je ovog trenutka posve neozbiljno bilo što špekulirati na tu temu, jer Dinamo još nije dobio stav Juventusa.

Znaju Talijani, naravno, da bi u Maksimiru željeli vratiti Marka, ali imaju oni i drugih opcija kad se radi o nastavku njegove karijere.

Ovih dana će vagati što je najbolje, Juve je europski nogometni gigant, odluke ne donosi naprečac. Pjaca je njihov igrač, njih se pita kako ga vide u budućnosti. Tek kad se izjasni Juventus, onda se može izjasniti i Pjaca. Marko također mora vidjeti kakvi su klupski planovi kad je on u pitanju.

Bitno je to da ga Dinamo želi, da se razgovara, ali još uvijek je priča samo vezana uz te razgovore. Jer nije samo Dinamo taj koji želi Pjacu, Juve je osim Dinamove dobio još nekoliko upita klubova koji Pjacu žele dovesti na posudbu.

Dakle, sad valja samo čekati izjašnjavanje iz Torina. Do tada se definitivno neće moći ništa znati, vijest o mogućem povratku Pjace u Maksimir stići će iz Juventusa.

Dinamo je svoje rekao, kako saznajemo ne bit trebalo biti problema niti s financijama. Dakle, na potezu je Juve. Njihova odluka odredit će Pjacinu igračku budućnost.

Linker
19. travanj 2024 21:50