Željko Hajdinjak/Cropix
ČAČIĆ GA JE VOLIO

PRIJE DVIJE GODINE BIO JE REPREZENTATIVAC HRVATSKE, A SADA NE MOŽE PRONAĆI KLUB Bivši hajdukovac još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 18. kolovoz 2019. 00:22

Fran Tudor, donedavni igrač Hajduka, kojemu je na kraju sezone istekao ugovor, još nije pronašao novi klub. Ima naznaka da bi se to uskoro moglo dogoditi, jer prijelazni se rok primiče završetku. Ove zime Tudora se povezivalo s Greuther Fürthom i Lechom iz Poznanja, no na koncu nije bilo ništa od transfera.

Zagrepčanin koji je podrijetlom s Hvara ostao je u Hajduku te premda nije produžio ugovor s Bijelima, ostao je do kraja na raspolaganju i igrao u eri Siniše Oreščanina kada je to trebalo. Tudor je svojevremeno bio mladi reprezentativac Hrvatske, a kasnije i seniorski jer je u vrijeme Ante Čačića upisao tri nastupa za Vatrene u kojima je postigao jedan gol i upisao tri asistencije. Također, pamti se i njegov gol kod Damira Burića za pobjedu nad Dinamom na Poljudu nakon duljeg vremena.

Ukupno je Tudor za Hajduk odigrao 139 utakmica u kojima je dao 18 golova i ima 17 asistencija. Najviše je korišten na desnom boku, ali igrao je i krilne pozicije, nastupao gotovo na svim mjestima osim stoperskih. Ovo ljeto je postojalo zanimanje Angersa i Tenerifa za njim, no gdje će u konačnici Tudor nastaviti karijeru, trebali bismo doznati uskoro.

Linker
16. travanj 2024 14:22