CROPIX
GUŽVA U SREDINI

PRIJETI LI RASTANAK S NEKIM DO KRAJA PRIJELAZNOG ROKA, HOĆE LI DINAMO NEKOGA PRODATI BEZ OBZIRA NA VELIKU ZARADU? Jedan iz ove četvorke je prvi u redu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. rujan 2019. 14:54

Kako će izgledati prijelazni rok u Maksimiru posljednjeg dana, hoće li Modri ipak nekoga prodati, možda i dovesti?

Naime, ako Dani Olmo ostaje u Dinamu, što je posredno i sam potvrdio kao izvjestan rasplet, previše je tu igrača u veznom redu da bi svi dobili priliku. Ademi, Moro, Gojak, Ivanušec, Majer, Olmo. Za šestoricu njih ipak ima premalo prostora. Pogotovo ako Dinamo nekoga i dovede na sredinu terena, na čemu se također radi već neko vrijeme, Bjelica traži još jednu šesticu, ne bi li ipak rasteretio Nikolu Moru i Arijana Ademija.

Ne bi stoga bilo nelogično i neočekivano da se dogode neke promjene u rosteru Modrih. Tko kaže da neće ipak otići i Dani Olmo, premda, njemu je sad prvi uvjet da igra u Ligi prvaka. A pitanje je koji je klub iz Lige prvaka u igri za transfer, Ligi prvaka najbliži je u Dinamu.

Vidjet ćemo kako će se sve to rasplitati do 2. rujna, ali da bi novosti moglo biti, to je sigurno, bez obzira na veliku zaradu od UEFA-e zbog plasmana u Ligu prvaka Modri moraju nekoga prodati, a Olmo, Moro, Gojak ili Ademi svakako su prvi u redu.

Linker
25. travanj 2024 13:34