Vlado Kos / CROPIX
PRESUDILA OSJEČKA VEZA

PRIJETIO JE DINAMU U HNL-u, A OD SADA BI MOGAO I U EUROPI Potencijalni protivnici Modrih pojačali se poznatim hrvatskim napadačem!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. lipanj 2019. 00:11

Nisu se u Dinamu još počeli baviti potencijalnim protivnicima u Europi, niti Šerifom niti Saburtalom, bit će još vremena za to, ali jedna će ih vijest sigurno zanimati.

Dakle, od ponedjeljka je novi igrač Šerifa Gabrijel Boban, donedavno igrač Osijeka. Bobanu je u Osijeku istekao ugovor, postao je slobodan igrač, imao je nekoliko ponuda, ali je presudila osječka veza, menadžeri i prijatelji Miroslav Bičanić i Darko Čordaš te trener Šerifa Zoran Zekić koji je Bobana trenirao u Osijeku i jako dobro poznaje njegove kvalitete.

Zagreb, 031117. 
Igraliste SRC Zapresic.
Hrvatski telekom, prva HNL, prvenstveni susret 15 kolo, Inter Zapresic - Osijek.
Na fotografiji: Gabrijel Boban.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Boban je već u Tiraspolu, potpisao je na godinu i pol dana, a naravno da od njega posebno očekuje da bude pojačanje za europske izazove.

- Došao sam na poziv Zorana Zekića i vjerujem da ću pomoći Šerifu prvo da prođemo Gruzijce i izborimo dvoboje s Dinamom, a onda mislim da možemo i s Modrima odigrati kvalitetne utakmice. No, jasno, prvo razmišljamo o Gruzijcima - javio se kratko nakon potpisa Gabrijel Boban.

Linker
16. travanj 2024 23:50