Foto: Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
OSTAJE U HRVATSKOJ

PRISILJEN NA KORAK UNATRAG Otpisani Hajdukov as pronašao novi klub: 'Nadam se da će se preko nas plasirati na europsko tržište'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 01. srpanj 2017. 14:03

Rekao nam je prije nekoliko dana Samir Toplak kako još uvijek čeka prava pojačanja, a dojam je da ih je i dočekao.

Naime, direktor Branko Laljak dogovorio je dolazak Marka Bencuna iz Hajduka te Herdija Prenge, koji je praktički cijelu prošlu sezonu bio bez kluba budući da je branič još ljetos prekinuo suradnju s Lokomotivom.

Priča oko Bencuna je poznata, slovio je kao veliki talent, imao je dobar period u Hajduku, no učestale ozljede su napravile svoje, a sad će u Zaprešiću pokušati oživiti karijeru, baš kao i njegov novi suigrač.

- To su dva igrača koja će biti pojačanja, nadamo se da će se pokazati svoju kvalitetu, vjerujemo da će pomoći klubu, ali i sebi. Nadamo se da će se preko nas uspjeti plasirati na europsko tržište - rekao nam je Branko Laljak pa nastavio:

- Dugo mi to već “šuškamo”, a sad je došlo vrijeme i da realiziramo taj transfer. Ponekad treba vremena da se stvari poslože, vremena je malo jer je prvenstvo pred vratima, bilo bi realno da nova sezona počinje kasnije, ali eto - istaknuo je direktor Intera i za kraj dodao:

- U rangu ovih pojačanja spada i ostanak Ivan Blaževića s kojim smo u pregovorima i nadamo se da će se na pozitivan način okončati ta priča.

Bencun i Prenga u ponedjeljak će se priključiti momčadi, a radi se na dolasku i jednog lijevog bočnog, a u kuloarima kruži i me Darija Rugaševića koji je prošlu sezonu odradio u Rumunjskoj, točnije u Gaz Metanu.

Linker
15. travanj 2024 17:47