REUTERS/Massimo Pinca
POTPUNO PREKRIŽEN

PROCURIO NOVI SRAMOTAN POSTUPAK JUVENTUSA SPRAM MARIJA MANDŽUKIĆA Talijanski prvak zadao još jedan težak udarac otpisanom hrvatskom napadaču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2019. 11:33

Ovog tjedna u Juventusu su organizirali božićni domjenaka, a među uzvanicima nije bilo ime hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Najnoviji je to dokaz da ga klub više ne tretira kao svog člana.

Bivši Vatreni ove sezone nije upisao nijedan službeni nastup za 'Bianconere' u eri Maurizija Sarrija, a umjesto momčadskih treninga radi po individualnom programu.

Daily Mail tvrdi, pozivajući se na talijanske izvore, kako Mandžukićevo ime nije bilo na popisu 600 gostiju na domjenku koji je organizirao predsjednik Juventusa Andrea Agnelli.

Novi je to dokaz kako su u redovima talijanskog prvaka sramotno odnose prema igraču koji je u eri Massimiliana Allegrija bio nezamjenjiv i koji je slovio kao miljenik navijača.

Mandžukićev ugovor s Juventusom istječe na ljeto 2021. godine, a očekuje se da će hrvatski napadač u siječnju pronaći novi klub. Ranije se nagađalo da bi karijeru mogao nastaviti u Manchester Unitedu, Borussiji Dortmund, a problem 'udvaračima' predstavlja njegova plaća koja u Juventusu iznosi oko 5 milijuna eura godišnje.

Linker
27. travanj 2024 05:42