Zvonimir Šarlija u tamnom dresu prošli mjesec na Poljudu
 CROPIX
SJAJAN POSAO

PRODALI SU IGRAČE U GLASGOW RANGERSE I CSKA, A SADA SPREMAJU JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER Stoper kluba iz sredine HNL-a pred potpisom ugovora života

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. lipanj 2019. 16:26

Moskovski CSKA dovest će još jednog Hrvata. Nakon Kristijana Bistrovića i Nikole Vlašića, za slavni ruski klub ugovor bi trebao potpisati i Zvonimir Šarlija, 22-godišnji stoper Slavena Belupa.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da bi Šarlija sljedećeg tjedna trebao otputovati na liječnički pregled u Austriju, potom slijedi potpis ugovora. Navodno je riječ o posudbi s opcijom otkupa, no o svemu će se više znati kad sve bude realizirano. U Slavenu Belupu zasad nemaju službeni komentar, a to je pouzdani znak da je stvar blizu realizacije.

Šarlija je dijete Slavena Belupa, sa 189 cm visine dominantan u skoku, vrlo dobar tehnički, a u prošloj sezoni presjekao je najviše dodavanja od svih igrača Prve HNL. Njegova je vrijednost na Transfermarktu procijenjena na 450.000 eura. Zanimljivo je da Šarlijin menadžer Vukmil Vukmirica ujedno vodi brigu i o Bistroviću, koji je u siječnju prošle godine iz Slavena Belupa prešao u CSKA.

Linker
23. travanj 2024 00:44