REUTERS/Massimo Pinca
CURE NOVI DETALJI

PROPALI PREGOVORI OKO MANDŽUKIĆEVOG TRANSFERA!? Talijani otkrivaju: 'Hrvatski napadač ovoga je puta spreman pristati na ponudu engleskog velikana'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2019. 23:53

Talijanski Sky Sport javio je u ponedjeljak navečer da je došlo do završetka katarske sapunice koja se posljednjih dana odvijala oko Marija Mandžukića. Naime, prema tvrdnjama ovog medija - Mandžo ne ide u Katar i ostaje u Juventusu, barem do siječnja.

- Pregovori su gotovi, Mandžukić u ovim trenucima ne napušta klub - stajalo je u naslovu teksta, a u nastavku je otkriveno da je do dogovora zamalo došlo:

- Operacija je bila korak do zaključenja, ali onda je došlo do 'zamagljenja'. Hrvatski napadač ostaje uz Juventus i čeka da se Sarri predomisli.

Talijani pišu da je do pregovora zapelo kod pojedinih uvjeta prilikom slaganja ugovora, ali i da su postojali financijski problemi. Dio medija napominje i da bi Mandži ipak mogao biti zanimljiviji prijelazni rok u siječnju koji bi mu ponudio nekoliko dodatnih opcija.

Tuttosport odlazi pak korak dalje i tvrdi da je sada Manchester United ponovno jako izgledna opcija. Prema njihovim saznanjima bivši Vatreni bi ovoga puta pristao na ponudu engleskog velikana, a Juve bi za njega tražio između 10 i 15 milijuna eura.

Podsjetimo, za Mandžukića su bila zagrizla tri katarska kluba - Al-Gharafa, Al-Duhail i Al-Rayyan koji je zapravo bio najbliži u ovoj utrci.

Još su se ranije kao neki od potencijalnih problema isticali tereni i infrastruktura koja u Al-Rayyanu nije primjerena Mandžinoj razini, a drugi je bila odšteta - Juve je navodno tražio 10 milijuna eura, ali Katarci su to odbijali platiti.

Napomenimo i da je Mario ugovorno za Juventus vezan do ljeta 2021. godine.

Linker
25. travanj 2024 13:11