Valerio Pennicino/Getty Images
PIŠU BOSANSKI MEDIJI

PROSINEČKI JE JEDNO POJAČANJE IZ RIJEKE PRAKTIČKI OSIGURAO, ALI TU NE MISLI STATI Hrvatski trener bacio oko na još jednog igrača s Rujevice

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 07. siječanj 2020. 13:01

Zoran Kvržić, jedan od dokapetana Rijeke, uskoro bi trebao i službeno postati novi igrač Kayserispora Roberta Prosinečkog, ali legendarni bivši Vatreni je, čini se, bacio oko i na još jednog igrača Rijeke - veznjaka Stjepana Lončara (23).

Bosansko-hercegovački mediji javljaju kako su Lončar i Adnan Kovačević na meti Prosinečkog. Obojica su igrači s kojima je hrvatski trener surađivao u stožeru BiH reprezentacije i koje jako dobro poznaje.

Kovačeviću na kraju sezone ističe ugovor sa Koronom Kielce, izvjesno je da će ove zime napustiti Poljsku, te bi Prosinečki mogao iskoristiti situaciju da ga dovede po povoljnoj cijeni. Lončar je pak upravo pod vodstvom Prosinečkog debitirao u reprezentaciji BiH i hrvatski stručnjak o njemu ima izrazito visoko mišljenje.

Rijeka, 030819.
Stadion Rujevica, glavno igraliste.
3. kolo nogometne utakmice 1. HNL izmedju klubova HNK Rijeka i NK Slaven Belupo.
Na fotografiji: Stjepan Loncar.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

Lončarevu vrijednost Transfermarkt.de procjenjuje na 1.5 milijuna eura, a nije poznato koliko je trenutno posljednjeplasirana momčad turskog prvenstva spremna platiti za njegov transfer.

Linker
25. travanj 2024 19:49