Alex Livesey/Getty Images
AKTIVIRAT ĆE OTKUPNU KLAUZULU

PRVENSTVO JE IZGUBLJENO, A JOSE VEĆ SLAŽE KOCKICE ZA IDUĆU SEZONU Englezi tvrde: Mou za 110 milijuna eura dovodi jednog od naboljih napadača svijeta?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2018. 00:40

Portugalski stručnjak Jose Mourinho niti ove sezone nije uspio s Man. Unitedom uzeti nalsov prvaka u Premier ligi, Liga prvaka bila je završena priča već u osimini finala, ostao je jedino F.A kup i navijači nikako nisu zadovoljni situacijom.

Iako Special One tvrdi kako bi se s ovom momčadi u bilo kojoj drugoj ligi borio za naslov, njegova druga sezona na klupi 'crvenih vragova' ne može se smatrati baš uspješnom.

United je u posljednjoj utakmici Premier lige na svojem terenu upisao poraz od West Broma (1:0) i tako samo potvrdio naslov Cityja. Mou i društvo sada se moraju okrenuti budućnosti, a ako je napad 'crvenih vragova' u pitanju onda bi on iduće sezone mogao izgledati bitno drugačije.

Naime, ako je vjerovati engleskim medijima na Old Traffordu su spremni aktivirati otkupnu klauzulu u ugovoru argentinskog napadača Maura Icardija koji trenutačno brani boje Intera. Valja istaknuti kako bi 'crveni vragovi' za sjanog napadača, koji je također na meti Real Madrida i PSG-a, trebali izdvojiti oko 110 milijuna eura.

Iza napadača Nerazzurra je sjajna sezona obzirom kako je u 28 utakmica u Seriji A postigao ukupno 24 pogotka i potvrdio da je trenutačno jedan od najubojitijih nogometaša u Europi. Bila bi to sjajna akvizicija za Romelua Lukakua koji nije do kraja opravdao očekivnja navijača na Old Traffordu, a kako će se stvari razvijati u nadolazećem prijelaznom roku ostaje za vidjeti.

Linker
26. travanj 2024 04:36