Getty
NOGOMETNI MERCATO

PSG NA KORAK DO TRANSFERA IZ BUNDESLIGE: DORTMUND NAKON SAMO JEDNE SEZONE NAPUŠTA STANDARDNI PRVOTIMAC Sin Zinedinea Zidanea pronašao novi klub

Piše: HinaObjavljeno: 16. srpanj 2019. 00:39

Standardni stoper Borussije Dortmund Abdou Diallo (23) na pragu je prelaska u Paris Saint-Germain, a vrijednost transfera procjenjuje se na 32 milijuna eura.

Francuski nogometaš u ljeto prošle godine stigao je u Borussiju Dortmund, koja je za njega platila Mainzu 28 milijuna eura. Postao je standardni prvotimac, ali nakon samo jedne sezone napušta klub i odlazi u PSG, gdje će imati veliku konkurenciju, jer će se za minutažu na poziciji stopera morati boriti sa Thiagom Silvom, Marquinhosom i Presnelom Kimpembeom.

DORTMUND, GERMANY - APRIL 27: Abdou Diallo of Dortmund is challenged by Weston McKennie of Schalke during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and FC Schalke 04 at Signal Iduna Park on April 27, 2019 in Dortmund, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)
Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Enzo Zidane u portugalskom Avesu

Veznjak Enzo Zidane (24), stariji sin Realova trenera Zinedinea Zidanea, potpisao je u ponedjeljak dvogodišnji ugovor sa portugalskim prvoligašem Avesom.

Enzo Zidane je od 2014. do 2017. igrao za B momčad Real Madrida, zatim je jednu sezonu proveo u Alavésu, ali je skupio samo dva nastupa, a prošlog ljeta prešao je u švicarskog drugoligaša Lausanne-Sport. No, odmah je proslijeđen na jednogodišnju posudbu u španjolskog trećeligaša Rayo Majadahonda, za koji je prošle sezone skupio 34 nastupa. U portugalski Aves stigao je kao slobodan igrač.

Nedavno je vratar Luca Zidane (21), mlađi sin Realova trenera, iz "kraljevskog kluba" otišao na jednogodišnju posudbu u španjolskog drugoligaša Racing Santander.

Linker
24. travanj 2024 00:11