Laurence Griffiths/Getty Images
VELIKI TRANSFER

PSG USKORO OSTAJE BEZ JEDNE OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA, ALI VEĆ IMAJU ZAMJENU Bogati Parižani žele dovesti najplaćenijeg nogometaša Manchester Uniteda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2018. 17:36

Kako prenose engleski mediji nogometaš Manchester Uniteda Alexis Sanchez nalazi se na meti PSG-a. Praižani su interes za 29-godišnjeg Čileanca pokazali i ranije, ali je on tada odlučio obući dres engleskog velikana.

Ipak, otkako je stigao na Old Trafford Sanchez ne pruža sjajne partije, a u posljednje vrijeme Jose Mourinho mu daje sve manje prilike. Također valja istaknuti kako je Čileanac daleko najplaćeniji nogometaš Uniteda s tjednom plaćom od 505 tisuća funti, a u Parizu će pokušati učiniti sve kako bi ga doveli na Park prinčeva i to ako je moguće bez odštete.

Za očekivati je kako bi francuski prvaci idućeg ljeta mogli ostati ili bez Neymara ili Kyliana Mbappea i trebat će adekvatna zamjena, a jedan od izvora s Old Trafforda tvrdi:

- Bilo je priče oko toga kako PSG želi odvesti Alexisa. Nije tajna da se on muči u Unitedu i da nije pokazao ono što se očekivalo od njega. Njegovo vrijeme prolazi i tko zna da li on može više čekati da dođe u formu.

Linker
25. travanj 2024 11:29