REUTERS/Darren Staples
BLIŽI SE KRAJ PRIJELAZNOG ROKA

PUKLA LJUBAV IZMEĐU POGBE I MOURINHA, BLIŽI SE KONAČNA ODLUKA O TRANSFERU Još jedna zvijezda svjetskog nogometa stiže u Barcelonu!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2018. 18:54

Bliži se kraj ljetnoga prijelaznog roka i mediji bruje o potencijalnom transferu ponajboljeg francuskog igrača u moćnu Barcelonu. Prema pisanju španjolskih medija, Jose Mourinho izjavio je da neće dopustiti Paulu Pogbi prelazak u katalonski klub.

Mino Raiola, jedan od najpoznatijih nogometnih menadžera, navodno je ovog ljeta pregovarao s Barcelonom, a španjolski prvaci ponudili su 45 milijuna funti plus Yerryja Minu i Andrea Gomesa.

U međuvremenu, Pogba je izjavio da je uzrujan zbog Mourinhovih komentara o njegovim nastupima na Svjetskome prvenstvu u Rusiji. Portugalski strateg navodno je kritizirao Pogbine igre za nacionalnu vrstu i izjavio kako se nada da će popraviti svoju igru za sljedeću sezonu s Unitedom.

Marca javlja da je Pogba oduševljen idejom u vezi transfera u Barcelonu, ali tvrdoglavi Mourinho neće dopustiti bilo kakve pregovore oko Pogbe ni pod koju cijenu.

Rok za okončanje transfera je u četvrtak, a do tada ćemo zasigurno čuti još vijesti u vezi ove intrigantne priče.

Linker
25. travanj 2024 03:31