VELIKI POVRATAK

PUKLA LJUBAV U PARIZU! NOGOMETNA ZVIJEZDA JASNA 'Ne želim više ovdje igrati'; PREDSJEDNIK MU ŠIROM OTVORIO VRATA 'Nitko ga nije tjerao da potpiše'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2019. 01:08

Na današnjoj naslovnici španjolskog lista Mundo Deportivo osvanula je slika Brazilca Neymara u čijem potpisu stoji poruka koju je poslao predsjeniku PSG-a - ne želim ovdje više igrati, želim se vratiti kući koju nikada nisam smio napustiti.

Bile su to navodno riječi Brazilca koje je uputio predsjedniku Parižana Nasser Al Khelaifiju i tako učinio prvi korak u povratku na Nou Camp, dok drugi mediji, poput GOL-a, tvrde kako je Neymar već krenuo u potragu za novom kućom u Barceloni.

Priče oko velikog povratka Brazilca u redove španjolskog prvaka traju već danima, a France Football tvrdi da je Al Khelaifi širom otvorio vrata svim nezadovoljnim igračima u klubu uključujući i Neymaru.

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain reacts during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images

- Nitko ga nije tjerao da potpiše za PSG. Nitko ga nije prislio, došao je svjesno sudjelovati u ovom projektu. Ako se nekome to ne sviđa slobodno može otići, vrata su mu otvorena. Ciao! Ne želim u klubu imati razmažene zvijezde - kazao je Khelaifi.

Globoesporte donosi priču o tome kako su pregovori dvaju klubova već u tijeku i način na koji Katalonci namjeravaju vratiti Neymara.

Naime, prema tvrdnjama brazilskih medija na Nou Campu imaju namjeru uplatiti 100 milijuna eura na račun i u drugom smjeru poslati još trojicu nogometaša, Ousmanea Dembelea, Samuela Umtitija i našeg Ivana Rakitića.

Navodno je i Messi koji se trenutačno nalazi na Copa Americi poručio upravi kluba i predsjedniku Josepu Mariji Bartomeu da učini sve što je potrebno kako bi se Neymar vratio u Barcelonu.

Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča odigrati, ali činjenica je da se nešto opasnu kuha na relaciji Pariz - Barcelona.

Linker
25. travanj 2024 11:13