David Ramos/Getty Images
PIŠU SVJETSKI MEDIJI

RAKITIĆ POD POVEĆALOM Najveći svjetski klubovi osluškuju informacije iz Barcelone, engleski duo u ofenzivi, ali Vatreni bi mogao završiti kod Hrvata!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2019. 19:29

Chelsea i Manchester United ozbiljno se raspituju oko mogućnosti transfera Ivana Rakitića (30) u svoje redove, tvrdi engleski Daily Mail.

Rakitićev aktualni ugovor veže ga do ljeta 2021. godine, a prema informacijama iz Španjolske katalonski velikan ne namjerava mu ponuditi produljenje. Tako tvrdi katalonski Sport, a situaciju s Camp Noua pomno prate brojni velikani. Osim Chelseaja i Manchester Uniteda navodno su interes pokazali i Juventus Marija Mandžukića, Inter Marcela Brozovića, Ivana Perišića i Šime Vrsaljka i Bayern Nike Kovača.

Iako je Rakitić standardni član udane postave Barcelone i ove je sezone skupio 34 nastupa, pritom upisavši 4 gola i 6 asistencija, mediji nagađaju da bi dolaskom Frenkiea De Jonga iz Ajaxa na ljeto mogao izgubiti mjesto u postavi i da bi Barcelona bila voljna unovčiti ga.

Rakitić je često u razgovoru za medije istucao koliko je sretan i zadovoljan u Barceloni, ali Daily Mail ističe je Barcelona voljna saslušati ponude.

Rakitićeva tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 65 milijuna eura, a spomenuti velikani navodno su spremni toliko posegnuti u džep...

Linker
25. travanj 2024 00:24