Screenshot (Instagram Dejan Lovren)
KATALONCI SE RASPISALI

RAKITIĆU SE U BARCI USKORO PRIKLJUČUJE JOŠ JEDAN VATRENI? Katalonci kreću u šoping, a Hrvat se nameće kao jedno od rješenja za kritičnu poziciju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2018. 18:12

Katalonski list Mundo Deportivo lansirao je pravu malu transfer bombu. Naime, prema njihovim informacijama Barcelona bi na zimu mogla posegnuti za hrvatskim nogometnim reprezentativcem Dejanom Lovrenom. Barca ove sezone ima velikih problema u posljednoj liniji, a kao jedno od rješenja nameće se i stoper Vatrenih koji je oduševio svojim igrama na posljednjem Svjetskom prvenstvu.

Prošle sezone bio je standardni član udarne jedanaestorice Liverpoola, ali su ga po povratku iz Rusije zadesile ozljede i tek se nedavno počeo vraćati u planove glavnog stratega Redsa Jurgena Kloppa.

Spomenuti list ističe kako je ove sezone odigrao tek dvije utakmice i da svakako treba obratiti pozornost na njega ukoliko se stvari u Barceloni budu nastavile komplicirati.

Francuski branič kluba sa Nou Campa Samuel Umtiti ima velikih problema s ozljedama, a niti posljednji nastupi Gerarda Piquea nisu na najvišoj razini i upravo u tome leži glavni razlog zbog kojeg su u Barceloni odlučni ove zime krenuti u šoping. Ostaje za vidjeti kako će se stvar rasplesti, ali ako su glasine točne nije nemoguće da se Ivanu Rakitiću uskoro prikljući suigrač iz reprezentacije.

Linker
19. travanj 2024 21:28